Master in Creativiteit

Eerste blog

Gepubliceerd op 24 januari 2022 om 00:13

Je denkt vast weer een fotograaf die aan het bloggen gaat. Of misschien ben je net zo nieuwsgierig als ik wat het zal brengen. Om te beginnen kan ik je vertellen dat deze blog geen standaard blogs zullen zijn waar ik een verhaal over mezelf vertel. Ik zal dieper ingaan op wat ik je bied en naar de mogelijkheden. Ook zal ik nieuwe technieken bespreken en hoe deze zowel zakelijk als particulier kan worden ingezet.

Tot slot, interactie is erg belangrijk voor mij om een blog zo goed mogelijk te maken voor mij maar ook voor jou als lezer.

De verhalen

Er zullen verschillende blogs gaan over fotoshoots gaan die ik gedaan heb. Dit kan variëren van een evenement tot een shoot van een bedrijf of.... dat ik graag wil delen. Ik sta altijd open voor feedback. Achter elke foto kan een verhaal achter zitten waarom ik hem zo heb gemaakt of een gebeurtenis die plaats vond. Door dit verhaal erachter te delen zal ook de foto meer gaan vertellen dan de bekende 1000 woorden 

Fotografen en ondernemers 

Mensen helpen is iets wat ik altijd al leuk vind om te doen. Dat is de reden waarom verschillende blogs jou tips ga geven over verschillende aspecten van fotografie. Onderwerpen die zullen worden behandeld voor fotografen bijvoorbeeld zijn:

  • camera instellingen 
  • foto technieken 
  • bewerkingen 
  • oplossingsgericht werken 
  • hoe ik te werk ga

En dan toch een klein stukje over mij

Zo'n 14 jaar gelden ben ik vanuit de Randstad naar Roermond verhuisd en woon hier met veel plezier, in deze tijd heb ik een hoop fijne mensen mogen leren kennen. 

Ik ben begonnen met fotograferen op mijn 14de in het analoge tijdperk. ik deed toen kleine opdrachten voor familie en vrienden. Ik leerde dan ook gericht foto's maken wat wel noodzakelijk was vroeger. Na mijn standaard schooljaren ben ik naar de fotovakschool gegaan, ik merkte al snel dat ik erg beperkt werd in mijn creativiteit en ben na het behalen van mijn diploma een totaal andere weg ingeslagen. Hierdoor heb ik een eigenstijl gecreëerd. Sinds de digitale fotografie zijn de grenzen van creativiteit flink uitgebreid en bijna niet meer te voorwoorden. Wat ik tegenwoordig maak moet je simpelweg zien, voelen en beleven. 

spelen met vuur

Spelen met licht/vuur

Ik zal onder elke blog een mogelijkheid maken  om reacties te plaatsen natuurlijk kan je hier ook vragen stellen

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Andy Geene
een jaar geleden

Goed bezig!

PhotoCord
een jaar geleden

Andy,

Thanks

Eric
een jaar geleden

Mooie blog collega! 👍

PhotoCord
een jaar geleden

Eric,
Dank je wel


 »