Master in Creativiteit

Succes mag je delen

Gepubliceerd op 29 januari 2022 om 09:00

Succes mag je delen

Op Google Street View heb ik op het moment 352 (360 graden) foto's staan van restaurants, winkel, studio, of bijzondere/mooie plaatsen in en om Roermond. Met deze 352 foto'd is er een bereik van 3.424.098 weergaven in de afgelopen 30 dagen. En daar ben ik toch wel mega trots op. .

 

Met Google Street View kan je 24 uur per dag je winkel, studio, werkplaats, hotel etc bezoeken zonder hiervoor open te hoeven zijn. 

Wil jij ook je bereik verhogen? zichtbaar zijn? Hoger komen in de zoekresultaten van Google? Check dan mijn pagina Google Street View wat ik voor je kan betekenen om je naar een hoger level te helpen.

Rating: 5 sterren
2 stemmen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Beauty Frame
een jaar geleden

Erg te vrede met de Google Street View van mijn salon. Mijn nieuwe klanten geven als feedback dat ze het fijn vinden dat ze van te voren kunnen zien waar ze worden behandelt!
Bedankt Cord!