Master in Creativiteit

Trouwen

Trouwen

Uitgesproken bruidsfotografie met de focus op kleurrijke foto’s met een grote glimlach. Als bruidspaar moet je van de complete dag met een gerust gevoel kunnen genieten. Daarom fotograferen we met twee bruidsfotografen onopvallend vanuit elke hoek. Zo weet je zeker dat het verhaal van jullie dag in zijn volledigheid wordt gefotografeerd. Ook de momenten die je zelf niet bewust meemaakt.

 

Kleurrijke en vrolijke foto's van je bruiloft!!!

We willen graag breken met het ouderwetse imago dat een trouwfotograaf enkel zoetsappige en geposeerde foto’s maakt! Met twee trouwfotografen leggen we het complete verhaal van je bruiloft vast. We laten zien hoe mooi jullie dag écht was. Trouwfoto’s waarop je volledig jezelf bent en waarop je ziet dat al je gasten aan het genieten zijn met een grote glimlach op hun gezicht.

"Een trouwfotograaf zoals je maar zelden tegenkomt!"

Trouwen

We staan te springen om alles uit jullie dag te halen. Van de spontane knuffel met je oma tot aan het perfecte plaatje bij zonsondergang. 

Trouwen

Mijn geheim

Ik begrijp dat het best spannend kan zijn, een trouwfotograaf die op je bruiloft van alles wat je gaat beleven foto’s gaat maken. Geen zorgen. Ik besef heel erg goed dat bruidsparen geen professioneel model zijn van beroep. Hier hou ik rekening mee. Al de bruidsparen zijn niet gewend om dagelijks gefotografeerd te worden. Ik krijg vaak de vraag: “Hoe komt het dat al deze mensen die niet gewend zijn om op de foto te gaan er toch zo ontspannen uitzien?”

 

Mijn geheim?! Ik meng ons tussen jullie gasten zodat ik niet opval. Zonder dat je het door hebt maken we met twee trouwfotografen foto’s op exact de juiste momenten. De nadruk ligt voor mij op de mensen die aan het genieten zijn van jullie bruiloft. Foto’s die je ook achteraf het gevoel van de dag opnieuw laten beleven en waarop je kunt zien hoe bijzonder jullie trouwdag was.

Trouwen

De zekerheid van twee fotografen.

Je kiest voor twee trouwfotografen als je een compleet aandenken aan je bruiloft wilt overhouden. Dus ook de foto’s die één trouwfotograaf niet in staat is om te maken. Niet alleen de foto van het moment waarop je wordt weggegeven door je vader, maar ook de traan van moeder. Dit begint al bij de start van de dag waarbij we de voorbereidingen van jullie beide vastleggen op twee verschillende locaties. We leggen alles voor jullie vast. Van begin tot eind.

Portfolio

Prijzen

Basis pakket 1 All-in pakket 2 All-in pakket 3 All-in pakket 4 All-in pakket 5
1 fotograaf (3 uur) 2 fotografen (6 uur) 2 fotografen (8 uur) 2 fotografen (10 uur) 2 fotografen (16 uur)
per uur uit te breiden per uur uit te breiden per uur uit te breiden per uur uit te breiden uren is niet uit te breiden
online gallery met wachtwoord online gallery met wachtwoord online gallery met wachtwoord online gallery met wachtwoord online gallery met wachtwoord
100+ hoge resolutie foto’s 150+ hoge resolutie foto’s 200+ hoge resolutie foto’s 250+ hoge resolutie foto’s 400+ hoge resolutie foto’s
€ 1795,- € 2695,- € 2950,- € 3850,- € 4850,-

De prijzen voor onze trouwfotografie zijn all inclusieve prijzen. Er komen verder geen extra kosten bij, Alle prijzen zijn inclusief reiskosten (Regio Roermond), verwerkingskosten en BTW.

All inclusief trouwfotografie prijzen

Alle prijzen zijn inclusief minimaal 40 ‘onzichtbare’ uren die we als fotograaf met liefde in jullie trouwdag investeren. Dit omvat alle werkzaamheden zoals de selectie van de foto’s waardoor een logische verhaallijn ontstaat, het bewerkingsproces waarbij alle foto’s 1 voor 1 dezelfde uitstraling krijgen, intensief contact met het bruidspaar vooraf en na afloop van de bruiloft en uiteraard ook het ontwerpen en afleveren van een eventueel trouwalbum. Vanaf de eerste kennismaking tot aan het afleveren van jullie trouwalbum, elk onderdeel van dit proces is even belangrijk voor ons.

 

  • Kennismaking waarbij we al jullie wensen bespreken
  • Twee professionele trouwfotografen op je bruiloft
  • All inclusief prijzen, dus geen extra kosten
  • Onbeperkt contact voor en na jullie bruiloft
  • Extra detailgesprek kort voor de bruiloft
  • Een preview na afloop van de bruiloft
  • 100 tot 400 fotobestanden
  • Foto’s in hoge resolutie zonder watermerk
  • Trouwalbum inclusief de mooiste foto’s
  • Volledige controle over een eventueel trouwalbum

Profiteer van de 5 zekerheden

Twee bruidsfotografen die alles uit je dag halen

Zekerheid van een extra back-up fotograaf

Supersnelle levertijd, binnen 4 weken

Volledige controle over het trouwalbum

Duidelijke all-inclusief prijzen

Is jullie trouwdag nog beschikbaar?

Trouwen

Ik maak graag creatieve foto’s en wil alles uit jullie dag halen. Hiervoor zet ik net dat stapje extra. Waar een doorsnee trouwfotograaf zou ophouden met fotograferen ligt voor mij juist de uitdaging om unieke beelden vast te leggen. De nadruk ligt voor mij op kwaliteit en ik fotografeer daarom per jaar maximaal 15 bruiloften. Zo krijgt jullie bruiloft de aandacht die ze verdient!

 

Mijn agenda voor komend trouwseizoen (2022) is al aardig vol. Check eenvoudig via onderstaand formulier of jullie datum nog beschikbaar is.

Trouwen

Interesse? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.