Master in Creativiteit

Pasfoto's

 

Bij Fotostudio Carreno kunt u pasfoto’s laten maken voor al uw officiële documenten zoals uw paspoort, identiteitsbewijs en uw rijbewijs. Ook kunt u bij ons terecht voor uw pasfoto voor het aanvragen van alle visa zoals India, VS, Duitse documenten. In het centrum van Roermond kunt u officiële documenten aanvragen bij het Stadskantoor. Het Stadskantoor bevindt zich op slechts een kleine 700 meter loopafstand van Fotostudio Carreno.

 

De studio is goed toegankelijk.

Tevens maken wij pasfoto’s van babies en kleine kinderen. Wij zijn opgeleid tot pasfotograaf. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om van iedereen een goede pasfoto te maken. Onze pasfoto’s worden ook voortdurend getoetst aan de meest recente Nederlandse Pasfoto Matrix door gecertificeerde specialisten. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

 

In onze pasfoto-studio maken wij van u pasfoto’s die aan alle wettelijke eisen voldoen.  MET ACCEPTATIE GARANTIE! U hoeft geen afspraak te maken, en uw foto’s zijn binnen enkele minuten klaar.

4 pasfoto’s 12,50 

8 pasfoto’s 20,00 

Pasfoto per email € 4 (extra)

Internationaal €18,00 

 

Pasfoto’s op locatie €35,00 Particulier

Bent u niet mobiel, of vanwege een andere reden aan huis of instelling gebonden, dan komen wij graag op locatie een pasfoto maken. De kosten bedragen €35.00 voor 4 stuks. Bel gerust 06-40954459 voor het maken van een afspraak. U kunt ook een e-mail sturen naar info@studiocarreno,nl. De pasfoto’s worden in de regel binnen 2 dagen bij u thuisbezorgd. Genoemde prijs is bedoeld voor de regio Roermond. Buiten deze regio op aanvraag.

 

Pasfoto's op locatie voor bedrijven.

Bij bijvoorbeeld zorginstellingen Neemt u dan contact op voor een offerte.

 

Wij zijn gespecialiseerd in pasfoto’s / visumfoto’s voor (bijna) alle landen.

 

Loop binnen op de Hamstraat 20A (geen afspraak nodig) of wil je liever een afspraak maken klik dan hier